Politica de livrare

Politica de livrare

Politica de livrare

RAVELI ( SC PRED SMY SRL ) poate pune la dispozitia clientilor livrarea produsele prin flota proprie sau prin terti. Livrarea se face de la depozitul central, iar plata transportului se va face in avans, odata cu plata marfii, in functie de valoarea acesteia, tipul produselor si de distanta pana la adresa clientului.

Comenzile cu o valoare de minim 1 000 de lei cu TVA se vor livra gratuit in Timisoara sau in Arad si localitatile limitrofe acestora (in limita a 10 km de centrul orasului).

Pentru produse a caror contravaloarea se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul RAVELI ( SC PRED SMY SRL ).

SERVICIUL DE LIVRARE este asigurat cu respectarea urmatoarelor reguli:

 1. Livrarea produsului se efectueaza pana in fata imobilului sau pana in cel mai apropiat punct in care autoturismul poate stationa regulamentar.
 2. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto.
 3. Clientul are obligatia de a asigura, cu personal propriu descarcarea, manipularea si transportul produselor pana in incinta imobilului.
 4. Conducatorul auto va ajuta la descarcarea marfii insa nu si la manipularea sa pana in imobil.
 5. In cazul in care la numerele de telefon pentru contact nu raspunde nimeni intreaga raspundere pentru eventuale intarzieri cade in responsabilitatea clientului.
 6. In situatia in care adresa de livrare este gresita, incompleta sau clientul nu poate asigura manipularea la livrare, al doilea transport se va efectua contracost. Clientul are deasemenea posibilitatea si sa ridice produsele direct de la depozit in intervalul orar 10:00 – 17:00.
 7. Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare de la achitarea integrala a produselor, iar ziua de livrare se va stabili de comun acord, cu clientul, insa nu si ora. Livrarile se efectueaza de comun acord exclusiv in intervalele orare 09:00 – 13:00 sau 13:00 – 17:00. 
 8. In cazul in care clientul doreste ca descarcarea si manipularea marfii sa fie in responsabilitatea RAVELI ( SC PRED SMY SRL ) clientul va trebui sa achite o taxa de descarcare  si de manipulare marfa egala cu 10% din valoarea produselor.
 9. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus.
 10. RAVELI ( SC PRED SMY SRL ) nu va fi raspunzator pentru intarzierea livrarilor cauzate de evenimente de forta majora. Forta majora reprezinta un eveniment iminent, ce nu poate fi evitat, in afara controlului (inundatii, cai de acces blocate, drumuri inzapezite etc.), in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cumparatorul este obligat sa examineze cantitatea si calitatea produselor – intelegandu-se fiecare produs indicat de catre Vanzator in documentele de insotire a produselor livrate – la descarcarea din mijlocul de transport al Vanzatorului la locul de destinatie.

Livrarea se va considera efectuata la data la care Cumparatorul sau imputernicitul acestuia semneaza Avizul de insotire a marfii sau Procesul verbal de predare primire.

Eventualele lipsuri cantitative si/sau obiectii cu privire la caracteristicele Produsului (calitate, model, culoare etc.) vor fi consemnate in Avizul de insotire sau in Procesul verbal de predare primire, in lipsa consemnarii unor asemenea obiectii, livrarea se considera efectuata corespunzator.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

RAVELI (SC PRED SMY SRL) prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale pentru:

 • executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, care include si livrarea produselor ca urmare a acceptarii serviciului de livrare, conform prevederilor legale/conditiilor mentionate mai sus;
 • pentru conformarea cu normele, reglementarile legale.

In cazul in care nu exista neconformitati iar produsele indeplinesc toate conditiile de livrare mentionate mai sus, angajatii RAVELI ( SC PRED SMY SRL )  vor proceda la intocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, in conformitate cu prevederile legale (factura pentru transport, chitanta). Datele necesare intocmirii documentelor mai sus mentionate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, adresa de livrare, seria si nr. CI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal in scopul intocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozitilor legale in vigoare. In cazul în care dumneavoastra nu doriti sa furnizati aceste date, livrarea produselor nu este posibila chiar daca se incadreaza in conditiile de livrare mai sus prezentate, intrucat nu ne putem conforma legislatiei din domeniul fiscal.
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.