Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Notiuni generale

Furnizor: persoana juridică SC PRED SMY SRL care detine site-ul www.raveli.ro

Utilizator: orice persoană care utilizează în orice fel site-ul sau serviciile disponibile prin intermediul site-ului.

Prezentul site www.raveli.ro are rolul de a informa clienții Raveli în legătură cu produsele aflate în portofoliu și promoțiile valabile în cadrul magazinelor fizice.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a realiza modificări de conținut, structură sau design al acestuia fără o informarea sau notificarea prealabilă.

SC PRED SMY SRL, cu sediul social în Drobeta Turnu Severin, Str. Dr. Victor Babes, nr. 15, bl.P5A, Sc. 3, Ap. 10. jud. Mehedinti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J25/607/2005 CUI RO18084012, păstrează şi prelucrează datele cu caracter personal oferite de către clienţi în scopuri de marketing şi sau pentru furnizarea de bunuri şi servicii.

Fotografiile produselor au rol de prezentare. Între imaginile afișate pe site și produsele achiziționate pot apărea mici diferențe de culori sau materiale.

Din respect pentru clientii RAVELI, acest site este într-o permanenta actualizare, existand posibilitatea ca unele dintre informatiile publicate (inclusiv, dar nelimitandu-se la preturi, specificatii etc.) sa nu mai fie de actualitate. Din postura de client fidel, aveti posibilitatea de a ne transmite orice informare, sugestie, opinie cu privire la orice posibilă inadvertență între informațiile publicate pe site și cele oferite în Magazinele RAVELI ori cu privire la posibilele erori de redactare, utilizand oricare dintre datele de contact publicate pe site.

Drepturi de autor

Utilizatorul care consultă și utilizează site-ul are dreptul de a utiliza conținutul site-ului exclusiv în scopuri necomerciale. Utilizarea în scop necomercial nu implică plata unei contravalori, însă este interzisă utilizarea în scopul obținerii de venituri sau al creșterii veniturilor. În cazul utilizării libere utilizarea site-ului este gratuită, nefiind nevoie de acordul Furnizorului în acest sens. Utilizarea conform prevederilor legate de utilizarea liberă este permisă, respectiv gratuită, doar dacă nu prejudiciază utilizarea normală a site-ului și nu prejudiciază în mod nejustificat interesele legitime ale Furnizorului, îndeplinește cerințele de bună credință și onestitate, și nu are un scop incompatibil cu principiile utilizării libere. Utilizarea conținutului site-ului în orice alt mod decât în conformitate cu prevederile de mai sus, respectiv depășirea limitelor de utilizare liberă se va considera utilizare neautorizată, caz în care Furnizorul își rezervă dreptul de a acționa pe căi legale împotriva actelor interzise de lege. Utilizarea site-ului în scop comercial este permisă doar pe baza acordului prealabil, în scris, al Furnizorului. Utilizarea siglei și mărcilor comerciale ale Furnizorului este permisă doar pe baza acordului prealabil al Furnizorului. Preluarea oricăror materiale de pe site sau din baza de date al acestuia este permisă doar pe baza acordului scris al Furnizorului, și doar cu includerea unei referințe la Furnizor.

Denumirea și sigla Raveli sunt protejate de drepturi de autor și mărci comerciale, utilizarea lor fiind permisă exclusiv pe baza acordului scris al Furnizorului.

Contact magazine Raveli

✓ Timișoara Lipovei - Str. Divizia 9 Cavalerie Nr. 21-23 // +40 356 455 864 // office@raveli.ro

✓ Timișoara Șagului - Calea Sagului, Nr. 191 // +40 356 172 488 // office@raveli.ro

✓ Arad - Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 27 // +40 357 423 616 // office@raveli.ro