Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

NOȚIUNI GENERALE

Furnizor: persoana juridică SC PRED SMY SRL care detine site-ul www.raveli.ro

Utilizator: orice persoană care utilizează în orice fel site-ul sau serviciile disponibile prin intermediul site-ului.

Prezentul site www.raveli.ro are rolul de a informa clienții Raveli în legătură cu produsele aflate în portofoliu și promoțiile valabile în cadrul magazinelor fizice.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a realiza modificări de conținut, structură sau design al acestuia fără o informarea sau notificarea prealabilă.

SC PRED SMY SRL, cu sediul social în Drobeta Turnu Severin, Str. Dr. Victor Babes, nr. 15, bl.P5A, Sc. 3, Ap. 10. jud. Mehedinti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J25/607/2005 CUI RO18084012, păstrează şi prelucrează datele cu caracter personal oferite de către clienţi în scopuri de marketing şi sau pentru furnizarea de bunuri şi servicii.

Fotografiile produselor au rol de prezentare. Între imaginile afișate pe site și produsele achiziționate pot apărea mici diferențe de culori sau materiale.

Din respect pentru clientii RAVELI, acest site este într-o permanenta actualizare, existand posibilitatea ca unele dintre informatiile publicate (inclusiv, dar nelimitandu-se la preturi, specificatii etc.) sa nu mai fie de actualitate. Din postura de client fidel, aveti posibilitatea de a ne transmite orice informare, sugestie, opinie cu privire la orice posibilă inadvertență între informațiile publicate pe site și cele oferite în Magazinele RAVELI ori cu privire la posibilele erori de redactare, utilizand oricare dintre datele de contact publicate pe site.

 

DREPTURI DE AUTOR

Utilizatorul care consultă și utilizează site-ul are dreptul de a folosi conținutul site-ului www.raveli.ro exclusiv în scopuri necomerciale. Utilizarea în scop necomercial nu implică plata unei contravalori, însă este interzisă utilizarea în scopul obținerii de venituri sau al creșterii veniturilor. În cazul utilizării libere utilizarea site-ului este gratuită, nefiind nevoie de acordul Furnizorului în acest sens. Utilizarea conform prevederilor legate de utilizarea liberă este permisă, respectiv gratuită, doar dacă nu prejudiciază utilizarea normală a site-ului și nu prejudiciază în mod nejustificat interesele legitime ale Furnizorului, îndeplinește cerințele de bună credință și onestitate, și nu are un scop incompatibil cu principiile utilizării libere. Utilizarea conținutului site-ului în orice alt mod decât în conformitate cu prevederile de mai sus, respectiv depășirea limitelor de utilizare liberă se va considera utilizare neautorizată, caz în care Furnizorul își rezervă dreptul de a acționa pe căi legale împotriva actelor interzise de lege. Utilizarea site-ului în scop comercial este permisă doar pe baza acordului prealabil, în scris, al Furnizorului. Utilizarea siglei și mărcilor comerciale ale Furnizorului este permisă doar pe baza acordului prealabil al Furnizorului. Preluarea oricăror materiale de pe site sau din baza de date al acestuia este permisă doar pe baza acordului scris al Furnizorului, și doar cu includerea unei referințe la Furnizor.

Denumirea și sigla Raveli sunt protejate de drepturi de autor și mărci comerciale, utilizarea lor fiind permisă exclusiv pe baza acordului scris al Furnizorului.

 

RAVELI (SC PRED SMY SRL) oferă clienților săi serviciul de RETURNARE al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.

Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege și nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerțul la distanță. RAVELI (SC PRED SMY SRL) își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR se asigură exclusiv în condițiile în care:

 •  Produsele se returnează în maximum 30 de zile calendaristice de la achizitie
 •  Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedește achiziționarea produselor  în cauză (și documentele însoțitoare)
 •  Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire, etc)
 •  Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rola, cutie, sac, etc.)
 •  Produsele returnate sunt în stoc și din același lot
 • Produsele nu fac parte din categoria produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate cu excepția situației în care sunt încă sigilate
 • Produsele se încadrează în termenul de valabilitate (NU expiră în mai puțin de 10% din totalul zilelor cuprinse în perioada de valabilitate)
 • Produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: DEBITARE; COMANDĂ SPECIALĂ; LIVRARE GRATUITĂ.
 • Retunarea produselor este exclusiv În sarcina clientului
 • Returul se va face exclusiv la depozitul din Timișoara, Calea Șagului nr. 191.
 • NU se returnează și NU se înlocuiesc decât din motive de conformitate următoarele produsele vândute la metru și produsele personalizate la cererea și dupa specificatiile clientului
 • Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE ASTFEL:

 • în numerar, pentru sumele plătite în numerar în magazin

Nota: În cazul clienților persoane juridice, este necesară eliberarea unei chitanțe de către aceștia pentru restituirea sumei în numerar (conform OMFP nr. 2634/2015), în caz contrar suma va fi restituită prin bancă.

 • prin virament bancar, pentru plățiile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării).

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

RAVELI ( SC PRED SMY SRL ) prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale pentru:

 • executarea contractului încheiat cu dumneavoastră, care include și returnarea produselor/restituirea sumelor ca urmare a acceptării serviciului de retur, conform prevederilor legale/condițiilor mentionate mai sus
 • pentru conformarea cu normele și reglementările legale in vigoare.

În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate conditiile de retur menționate mai sus, angajații RAVELI (SC PRED SMY SRL)  vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale (factura de retur/avans, dispoziție de compensare, dispoziție de plată, chitanță). Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria și nr. CI, cont bancar, după caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

CONTACT MAGAZINE RAVELI

Timișoara Lipovei - Str. Divizia 9 Cavalerie Nr. 21-23 // +40 356 455 864 // +40 0761 100 606 // office@raveli.ro

Timișoara Șagului - Calea Sagului, Nr. 191 // +40 356 172 488 // +40 0762 100 606 // office@raveli.ro

Arad - Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 27 // +40 357 423 616 // +40 0763 100 606 // office@raveli.ro

 
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.