RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

Ce să alegi? Parchet de culoare deschisă sau închisă?

Marti, 18 Septembrie, 2018

Ce să alegi? Parchet de culoare deschisă sau închisă?

Unul dintre cele mai importante aspecte în designul interior al unei camere este alegerea pardoselii adecvate. Când te gândești dacă să alegi, de exemplu, un parchet deschis sau închis la culoare, gândește-te la cameră că la o panză albă, care asteaptă atingerea magică a pictorului. 
  
Pardoselile pot fi categorisite în două mari tipuri: pardoseli de culoare inchisă și deschisă. Insăsi culoarea pardoselii definește, în mare parte, caracteristicile spațiului și contribuie la identitatea lui, dar și a celor care îl locuiesc. 
  
Pardoseală deschisă la culoare ajută la extinderea vizuală a spațiului și, prin urmare, este potrivită pentru camere mici și slab luminate. Utilizând un parchet deschis la culoare, vei reuși să evidențiezi cameră în șine și mobilierul, în acest caz pardoseală ajutând la o mai bună luminozitate a camerei. Dacă montezi plăcile de parchet pe direcția sursei de lumină, vei obține impresia unei camere luminoase. Un alt avantaj al pardoselii deschise la culoare este că această contribuie la aspectul elegant al camerei, evidențiind contururile mobilierului și al acesoriilor. Eleganță, sensibilitatea, curătenia sunt doar câteva dintre senzațiile pe care le evocă aceste pardoseli. Delicate și strălucitoare că niște fulgi de zăpadă, aceste podele sunt ideale pentru visători și romantici, care își vor găsi inspirația în ele. În zilele noastre, pardoselile deschise sunt cel mai frecvent utilizate în case decorate în stil modern. Parchetul Rumbă de la Tarkett este o opțiune potrivită pentru o astfel de pardoseală. 
  
Pardoselile închise (parchetul închis la culoare, cum ar fi cel din colecția Tango Vintage de la Tarkett) sunt folosite, în general în spații mari și bine luminate. Rolul lor este de a oferi căldură căminului și de a creă o ambiantă plăcută. 
  
Când te gândești la cămin, gândul îți zboară la căldura pe care acesta o oferă. Un spațiu în care predomină lemnul natural, atât la nivelul pardoselii, când și al altor elemente care creează decorul interior. Atmosferă te atrage și în loc să alegi canapeaua, poți găsi cu usurintă un loc confortabil chiar pe pardoseală.  Nuanțele închise creează un sentiment de sigurantă, stabilitate și durabilitate, ceva ce poate rezistă timp de secole, exact că și copacul. Acestea sunt valorile pe care se bazează și familia și căminul tău. 
  
 Sursă articol: https://blog.tarkett.ro/ 
  
  

 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.