RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

LVT-ul, noul înlocuitor al gresiei!

Marti, 27 Noiembrie, 2018

LVT-ul, noul înlocuitor al gresiei!

Atunci când alegem o pardoseală căutăm în general una care să fie caldă, cât mai rezistentă la zgârieturi, accidente sau pete, confortabilă la mers. Pentru medii umede lucrurile se complică puțin, iar materialul trebuie să aibă calităti hidroizolante și să reziste foarte bine la umiditate. 
  
Pană acum câțiva ani, cel puțin când venea vorba de pardoseală pentru baie și bucătărie, prima și singură opțiune era gresia ceramică. Nici nu se punea problemă să alegi altceva. Așa cum era și firesc știință și tehnică au evoluat, iar acum ai mai multe tipuri de materiale, rezistente la apă și mult mai plăcute că aspect, din care poți alege.
 

  
LVT 
 
 
LVT, Luxury Vinyl Tiles, este o pardoseală de ultimă generație, o alternativă la pardoselile clasice cu gresie, ideală în orice tip de spațiu, de la restaurante, birouri, pană la spații de locuit. LVT este disponibil sub formă de dale sau plăci, cu structuri pentru diferite clase de trafic. Principalele sale avantaje sunt proprietătile acustice foarte bune și rezistentă la apă. Spre deosebire de gresie, piatră naturală sau beton este o pardoseală caldă, ce oferă o senzație plăcută la mers. În funcție de modelul ales, se montează cu adeziv, prin sistem clic sau fără lipire. Alte avantaje ce merită menționate, permite instalarea sistemului de incălzire prin pardoseală, este rezistent în timp și se întreține foarte ușor. 

Avantajele LVT-ului sunt proprietătile acustice foarte bune, rezistentă la apă, se montează ușor și prezintă un confort ridicat în utilizare. În plus, spre deosebire de gresie, marmură, beton sau piatră, este o pardoseală caldă și dă o senzație plăcută la mers. Mai mult decât, atât: 

  
- este rezistentă, practică, igienică și modernă 
- se întreține ușor 
- montarea se face rapid 
- permite instalarea incălzirii prin pardoseală 
- vine în modele care reproduc perfect materiale naturale precum piatră sau lemnul 
  

VINIL
  
Vinilul este un tip de pardoseală extrem de confortabil și este disponibil într-o selecție largă de culori sau modele cu aspect de piatră, lemn sau alte materiale, cu finisaj mat și lucios. Are proprietăti acustice excelente, o aderentă bună și în plus, pentru spații umede îți oferă posibilitatea să continui finisajul chiar și pe perete. Vinilul este un material perfect pentru înlocuirea gresiei. Modelele pardoselii din vinil te ajută să creezi decorul pe care îl visezi La fel că și în cazul linoleumului este necesară scoaterea pardoselii existente pentru a-i asigură un strat suport curăt, neted și uscat. Trebuie ținut în spațiul respectiv cel puțin o zi înainte de montaj.

Descoperă aici colecțiile de pardoseli LVT pe care vi le propunem la RAVELI.

 

 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.