RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

Sărbătorim iarna cu super oferte!

Luni, 19 Noiembrie, 2018

Sărbătorim iarna cu super oferte!

Acasă este locul unde te simți confortabil, relaxat și în siguranță. Însă, pentru a aduce spațiul în care locuiești la gradul de casă trebuie să te preocupi de amenajarea și personalizarea lui după gusturile și nevoile tale. Spațiul tău va avea nevoie de lucruri care îți sunt pe plac, lucruri care să te bucure și care să reziste în timp.

Printre lucrurile pe care trebuie să le alegi pentru casă ta se numără și parchetul. Dacă unele lucruri sunt mai puțin importante și pot fi înlocuite după o perioada de timp relativ scurtă, alegerea parchetului este o treaba importantă, o treaba căreia trebuie să îi acorzi atenția cuvenită.

Iată de ce, ți-am pregătit o super ofertă de iarnă: 10% reducere la colecțiile de parchet laminat sau stratificat, selecționate și 19% reducere din prețul de lista, dacă alegi să îl comanzi împreună cu ușile de interior.

 

Decorurile de parchet selecționate sunt cele aflate pe stoc, în showroom-urile Raveli.

Colecțiile selecționate sunt: Tarket Ellade, Tarkett Estetica, Tarkett Fiesta, Tarkett Salsa, Klassika, Eurowood Exclusive și Eurowood Grande.

Campanie este valabilă până în 15 decembrie 2018.

Pentru comenzi sau detalii te invităm în showroom-urile Raveli:

✓ Raveli Lipovei - Timișoara, Str. Divizia 9 Cavalerie Nr. 21-23 
✓ Raveli Șagului - Timișoara, Calea Sagului, Nr. 191
✓ Raveli Arad - Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 27

 

 

 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.