RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

Mocheta modulară, design în variante infinite de montare.

Marti, 06 Noiembrie, 2018

Mocheta modulară, design în variante infinite de montare.

Mochetă de tip dale, numită și mochetă modulară, este folosită cu succes în spațiile publice, spațiile de birouri, restaurante, școli sau grădinițe. Mochetă modulară este un tip de pardoseală foarte modernă care oferă posibilități nesfârșite de combinare. Are un design deosebit, aspect frumos, este stilată și rezistentă în același timp. Mochetă modulară se poate combină în culori și texturi diferite, obținându-se efecte vizuale deosebite. 
  
Avantajele oferite de o mochetă de tip dale sunt numeroase. 
  
În primul rând, această scurtează timpul de montaj. Fiind formată din dale, permite accesul la pardoseală tehnică. În cazul în care o anumită zonă este deteriorata, nu este nevoie să se înlocuiască pardoseală din întreagă încăpere, ci doar partea deteriorata. 
  
Pe lângă faptul că este ușor de înlocuit, are și alte avantaje: se instalează ușor, este ideală pentru pardoselile supraînălțate, este o mochetă rezistentă la trafic intens, este rezistentă la foc și la razele UV, este rezistentă la murdărie, reprezintă o barieră termică și fonica. 
  
Pentru a avea un aspect estetic deosebit, mochetă trebuie montată într-un mod profesionist, urmând procedurile specifice. Montajul mochetei de tip dale se realizează rapid prin amplasarea acesteia direct pe pardoseală. Pe spatele dalelor de mochetă sunt desenate sensurile de montaj care trebuie respectate, pentru a avea îmbinări perfecte. 
  
Montarea mochetei de tip dale este foarte ușor de realizat și nu necesită folosirea de adezivi de lipire și nici specialiști care să o monteze. Poate fi montată rapid de oricine pe orice suprafața de pardoseală aleasă. 
  
Mochetă modulară reprezintă o metodă de amenajare rapidă, eleganță și modernă a pardoselilor. Este fabricată din materiale moderne care o fac să fie unică prin calitățile sale deosebite. Mochetă modulară luptă foarte bine împotrivă igrasiei și a umezelii, nu reține apa și nu putrezește, de aceea este ideală pentru orice fel de spațiu, inclusiv pentru locuințe. 
  
Faptul că se așează perfect pe orice tip de pardoseală și are aderență perfectă pe orice material, indiferent că este vorba de gresie, beton sau parchet, o face pardoseală ideală pentru toate spațiile și încăperile, de la  hoteluri, firme, moteluri, baruri, pensiuni, vile, birouri, ansambluri rezidențiale, bănci, grădinițe, școli, săli de sport. 
  
 Mochetă de tip dale este ideală pentru amenajarea pardoselilor tehnice, facilitând accesul la realizarea cablaturii din birouri, expoziții, etc. Este potrivită și pentru spațiile în care mochetă de tip rolă nu este alegerea cea mai bună din cauza spațiului cu forme neregulate, cu multe colțuri, multe piese de mobilier sau altele. 
  
Mochetă modulară este fabricată din aceleași materiale că și mochetă clasică, fiind la fel de rezistentă și ușor de întreținut că această. Datorită modului de fabricație, acest tip de mochetă este mai stabilă dimensional decât mochetă în rolă. Mochetă de tip dale oferă un design și o culoare deosebite oricărui spațiu, prin posibilitățile multiple de individualizare. Cu ajutorul unei astfel de mochete se pot construi desene și accente noi, care pot schimbă oricând aspectul unui spațiu sau se pot înlocui zonele intens tranzitate, care se deteriorează ușor. 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.