RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

Promoția lunii! Klassika - parchet triplustratificat din stejar lăcuit, pentru un cămin cald și primitor.

Miercuri, 10 Octombrie, 2018

Promoția lunii! Klassika - parchet triplustratificat din stejar lăcuit, pentru un cămin cald și primitor.

Căminul în care locuiești este important pentru starea ta de bine și este refugiul de la rutină de zi cu zi. De aceea, este bine că locuința să fie mediul în care să se simți perfect. Designul și materialele trebuie alese cu grijă, iar unul dintre factorii esențiali în decorul casei tale este pardoseală. Iată de ce un parchet stratificat este ideal pentru un cămin cald și primitor. 
  
Te-ai întrebat vreodată ce face că un design interior să pară mai luxos sau mai primitor? În cele mai multe cazuri este vorba despre pardoseală, despre esența și culoarea ei și armonia cu celelalte elemente ale incăperii. 
  
Parchetul din lemn este cel care conferă spațiului atingerea naturii, căldura și nuanțele naturale, atât de importante, pentru un plus de confort și de aspect. Parchetul stratificat, în special, este cel recomandat de designerii de interior, fiind potrivit pentru orice cameră, foarte durabil și foarte ușor de montat și de întreținut. 
 

Klassika - parchet triplustratificat de la Tarkett - 89,72 lei / mp

Luna aceasta vă așteptăm cu o super promoție la parchetul triplustratificat din stejar lăcuit, Klassika de la Tarkett. Acesta deja beneficiază de un preț promoțional de 99,69 lei/mp,  însă dacă îl alegeți la pachet cu ușile de interior, acesta beneficiază de cel mai bun preț posibil: 89,72 lei/mp.

Promoția este valabilă în toate showroom-urile Raveli din Arad și Timișoara!

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.