RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

RAVELI - Mocheta, Covor PVC, Usi, Parchet

Pred Smy devine RAVELI. Un nou nume, o viziune extinsă, același profesionalism în domeniul ușilor și al pardoselilor.

Vineri, 21 Septembrie, 2018

Pred Smy devine RAVELI.
Un nou nume, o viziune extinsă, același profesionalism în domeniul
ușilor și al pardoselilor.

După 13 ani de activitate sustinută, după sute de mii de metri pătrati de pardoseli livrate, după zeci de mii de uși montate, în 2018, Pred Smy devine RAVELI, unul dintre cei mai importanți furnizori de uși, mochetă, parchet și pardoseli PVC din zonă de Vest a României, cu magazine de prezentare în Timișoara și Arad. 
  
 ”Ca o evoluție firească a eforturilor noastre continue de a oferi produse și servicii de calitate superioară și de a ne alinia tendințelor internaționale din domeniul amenajărilor interioare, am luat decizia de a iniția un proces complex de rebranding și de a alege un nou nume, unul care să sintetizeze și să transmită deopotrivă, întreagă viziune a companiei noastre. Numele ales este RAVELI și reprezintă acronimul filozofiei noastre de brand, create în jurul celor șase principii de business pe care le-am respectat în toți cei 13 ani de activitate: Responsabilitate, Atitudine, Valoare, Energie, Loialitate și Inovație.” (Laurențiu Predut – CEO RAVELI)  
  
RAVELI – produse de top, consultantă profesională, prețuri competitive.  
  
Atunci când păsesti într-un showroom Raveli descoperi o echipă de oameni specializați, gata să te ajute în alegerea celor mai bune soluții în materie de uși de interior, uși de exterior, mochetă rezidentială, mochetă office sau HoReCa, parchet laminat și parchet stratificat, pardiseli PVC pentru spații medicale, instituții de invătămant sau săli de sport dar și accesorii complete pentru fiecare categorie de produse. Totodată, RAVELI îți asigură transportul produselor comandate și montajul profesional al acestora.  
  
Printre cele mai importante branduri regăsite în magazinele RAVELI se numără: Portă Doors, Invado, Kaindl, Tarkett, Barlinek, Gerflor, Baltă, Forbo sau ITC Carpets. Toți aceștia sunt lideri de piată în domeniul ușilor și a pardoselilor, astfel că vei avea acces la colecții noi, produse inovative, calitate superioară dar și prețuri competitive. RAVELI, este partener premium al acestor branduri.  
  
www.raveli.ro – o nouă platformă online dedicată ușilor și pardoselilor.  
  
Vrei să descoperi produsele oferite de Raveli dar să fi și la curent cu noile tendințe în domeniul ușilor și al pardoselilor? Te invităm să intri pe www.raveli.ro și să navighezi prin miile de produse disponibile pe stoc sau la comandă. Specialiștii RAVELI îți stau la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies